Videokonsultasjon

Akerselvapsykologene tilbyr alle sine klienter mulighet til å ha samtaler over video. Vi håper at videobasert terapi kan være en fin erstatning dersom man av smittevernshensyn eller andre årsaker ikke har anledning til fysisk oppmøte.

Det å opprette videokonsultasjon er enkelt, trygt og effektivt. Vi bruker plattformen Confrere som er spesielt tilpasset for bruk av helsepersonell og har høye krav til datasikkerhet og personvern.

Har du time, trykk her for å gå til samtalen:

Slik foregår det:

  • Ta kontakt og gjør avtale om videosamtale med en av psykologene våre.
  • Du får tilsendt en lenke på mail 10-15 minutter før samtalen. 
  • Via denne logger du deg inn med Bank ID. Pass på å gå inn på lenken du får tilsendt litt før samtalen, så du får testet at video, mikrofon og internett fungerer bra.
  • Følg instruksjonene og psykologen tar kontakt med deg nå timen starter. 
  • Du kan også gå til videosamtale ved å trykke på knappen over.

Vanlige spørsmål:

Er det sikkert?

Confrere oppfyller kravene i Norm for informasjonssikkerhet i helse- og omsorgstjenesten. Plattformen er hyppig brukt i flere av landets helseforetak og private klinikker. Les mer om sikerheten på Confrere sine egne sider her

Priser

Priser for video konsultasjoner er tilsvarende som for ansikt til ansikt konsultasjoner. Priser finner du her

Virker det?

Bruk av video til lege- og psykologsamtaler bli stadig mer vanlig og populært. Det er klart at man kan miste noe av det autentiske ved et fysisk møte, men forskning viser også at dette i mange tilfeller er et fullgodt alternativ for ansikt-til-ansiktterapi. For noen kan dette også bidra til å senke terskelen for å ta kontakt med psykolog, og gjøre det lettere å prate om vanskelig tema fordi det kan kjennes tryggere å gjør dette fra egen stue.


Terapi på nett akerselvapsykologene

Kontakt

Besøksadresse: Trondheimsveien 2 J, (Inngang fra Herslebs gate)

Postadresse: Trondheimsveien 2, 0560 OSLO

E-post: post@akerselvapsykologene.no

Tlf: (+47) 93493034

Akerselvapsykologene AS