Videokonsultasjon

Akerselvapsykologene tilbyr nå alle sine klienter mulighet til å ha samtaler over video. Dette gjelder både eksisterende og nye klienter. Mange er i disse dager i ilagt eller selvpålagt karantene for å beskytte seg selv og andre for overføring av smitte. For dem som allerede går i behandling hos oss, håper vi at videobasert terapi kan være en fin erstatning til fysisk oppmøte og en god anledning til opprettholde kontinuiteten i behandlingen.

Det å opprette videokonsultasjon er enkelt, tygt og effektivt. Vi bruker plattformen Confrere som er spesielt tilpasset for bruk av helsepersonell og har svært høye krav til datasikkerhet og personvern.

Har du time, trykk her for å gå til samtalen:

Slik foregår det:

  • Ta kontakt og gjør avtale med en av psykologene våre. Si at du ønsker videobasert samtale. 
  • Du får tilsendt en lenke på mail 10-15 minutter før samtalen. 
  • Via denne logger du deg inn med Bank ID. Pass på å gå inn på lenken du får tilsendt litt før samtalen, så du får testet at video, mikrofon og internett fungerer bra.
  • Du kan også gå til videosamtale ved å trykke på knappen over.
  • Følg instruksjonene og psykologen tar kontakt med deg nå timen starter. 

Vanlige spørsmål:

Er det sikkert?

Confrere oppfyller kravene i Norm for informasjonssikkerhet i helse- og omsorgstjenesten. Plattformen er hyppig brukt i flere av landets helseforetak og private klinikker. Les mer om sikerheten på Confrere sine egne sider her

Priser

Priser for video konsultasjoner er tilsvarende som for ansikt til ansikt konsultasjoner. Priser finner du her

Virker det?

Bruk av video til lege- og psykologsamtaler bli stadig mer vanlig og populært. Det er klart at man kan miste noe av det autentiske ved et fysisk møte, men forskning viser også at dette i mange tilfeller er et fullgodt alternativ for ansikt-til-ansiktterapi. For noen kan dette også bidra til å senke terskelen for å ta kontakt med psykolog, og gjøre det lettere å prate om vanskelig tema fordi det kan kjennes tryggere å gjør dette fra egen stue.


Kontakt

Besøksadresse: Trondheimsveien 2 J, (Inngang fra Herslebs gate)

Postadresse: Trondheimsveien 2, 0560 OSLO

E-post: post@akerselvapsykologene.no

Tlf: (+47) 93493034

Akerselvapsykologene AS