Videokonsultasjon

Akerselvapsykologene tilbyr alle sine klienter mulighet til å ha samtaler over video. Vi håper at videobasert terapi kan være en fin erstatning dersom man av smittevernshensyn eller andre årsaker ikke har anledning til fysisk oppmøte.

Det å opprette videokonsultasjon er enkelt, trygt og effektivt. Vi bruker plattformen Kry Connect som er spesielt tilpasset for bruk av helsepersonell og har høye krav til datasikkerhet og personvern.

Slik foregår det:

  • Ta kontakt og gjør avtale om videosamtale med en av psykologene våre.
  • Du får tilsendt en lenke på mail før samtalen. 
  • Følg instruksjonene og psykologen tar kontakt med deg nå timen starter. 
  • Tjenesten brukes direkte i nettleseren og du trenger ikke laste ned en en app eller programvare. 
Terapi på nett akerselvapsykologene

Vanlige spørsmål:

Er det sikkert?

Kry Connect oppfyller kravene til GDPR og andre gjeldende lovverk.
All data blir kryptert og ingen pasientdata blir lagret eller delt.

Kry Connect er en løsning fra Europas største digitale helsetilbyder, og brukes blant annet av psykologer, ernæringsfysiologer, leger og tannleger i over 30 land. Les mer om sikerheten på Kry Connect sine egne sider her

Priser

Priser for video konsultasjoner er tilsvarende som for ansikt til ansikt konsultasjoner. Priser finner du her

Virker det?

Bruk av video til lege- og psykologsamtaler bli stadig mer vanlig og populært. Det er klart at man kan miste noe av det autentiske ved et fysisk møte, men forskning viser også at dette i mange tilfeller er et fullgodt alternativ for ansikt-til-ansiktterapi. For noen kan dette også bidra til å senke terskelen for å ta kontakt med psykolog, og gjøre det lettere å prate om vanskelig tema fordi det kan kjennes tryggere å gjør dette fra egen stue.