Veiledning

Veiledning


19/08/2019 av Akerselvapsykologene

Vi er en privat psykologklinikk lokalisert sentralt på Grünerløkka.


Ta kontakt på post@akerselvapsykologene.no 

Akerselvapsykologene tilbyr veiledning til helsepersonell.


Veiledning er en vesentlig del av å utøve psykologisk praksis. Vi kan alle bli bedre i vår yrkesutøveløse, og i den forbindelse har vi følgende tilbud.

 

Veiledning på din arbeidsplass. Det egner seg for større eller mindre enheter innenfor psykisk helsevern og avhengighet, og som ønsker en ekstern veileder. Det kan f eks. dreie seg om hvordan en skal organisere behandlingen, finne et terapeutisk fokus, velge en felles teoretisk overbygning etc.. Vi kan veilede både enkeltpersoner og grupper. Det er også mulig å få slik veiledning i våre lokaler.

 

Våre spesialfelt når det gjelder veiledning er utredning og diagnostikk av personlighetsproblemer, mentaliseringsbasert psykoterapi, behandling av personlighetsforstyrrelser generelt, emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse, utarbeidelse av kasusformulering og gruppeterapi.

 

Vi tilbyr også veiledning til psykologer i spesialisering.

 

Ta kontakt, så finner vi ut av hva slags veiledningsbehov du/dere har.


Parterapi

Det er vanlig at det oppstår konflikter i parforholdet, og noen ganger blir de så fastlåste at en kan trenge hjelp for å komme ut av dem.


Les mer

Indvidualterapi

Individualterapi er ingen mystisk sak. Det handler om å snakke sammen, tørre å være åpen og å være mottakelig for endring


Les mer

Kontakt

Besøksadresse: Trondheimsveien 2 J, (Inngang fra Herslebs gate)

Postadresse: Falsens gate 16A, 0556 OSLO

E-post: post@akerselvapsykologene.no

Tlf: (+47) 93493034

Akerselvapsykologene AS