Kurs og veiledning

 

 

 

Kurs

Vi underviser innenfor en rekke områder knyttet til psykisk helse og psykoterapi. Kursene holdes i våre lokaler, eller vi kan komme til din arbeidsplass. Her er noen av kursene vi tilbyr:

 

* Utredning av personlighetsproblemer. Dette er et 1-dags kurs for deg som jobber med mennesker, og som vil lære mer om hvordan du kan identifisere personlighetsproblemer, forstå vanskelig samspill og håndtere disse bedre.

 

* Hvordan behandle personer med Emosjonelt Ustabil Personlighetsforstyrrelse (EUPF)? Dette er et 1-dags kurs for deg som vil bli en bedre terapeut for denne pasientgruppen.

 

* Hva er forskjellen mellom Emosjonelt Ustabil PF (EUPF) og Bipolar 2? Dette er et 1-dags kurs for terapeuter som vil lære mer om differensialdiagnostikk.

 

* Hvordan drive Mentaliseringsbasert individualterapi (MBT-I)? Dette er et 1-dags kurs for deg som vil lære de viktigste prinsippene og intervensjonenen for MBT-I.

 

*Hvordam drive Mentaliseringsbasert gruppeterapi (MBT-G)? Dette er et 1-dags kurs for deg som vil lære mer om de viktigste prinsippene og intervensjonene innenfor MBT-G

 

* Hvordan håndtere personer med «kronisk suicidalitet»? Dette er et 1-dags kurs for deg som jobber med personer som til daglig strever med selvskading og selvmordstanker.

 

Vi skreddersyr også spesialforedrag til kurs, seminarer og konferanser, som f eks.

 

* Om Offerrollen, og hvordan komme seg ut av den?

* Bruken av psykoedukative intervensjoner. En ny vei til læring?

* Hvordan lage en kasusformulering?

* Hva er mysteriene i Mysterier? Om Knut Hamsusn mest sammensatte karakter.

 

Ta kontak, så finner vi ut hva som passer best for deg/dere.

 

Veiledning

Veiledning er en vesentlig del av å utøve psykologisk praksis. Vi kan alle bli bedre i vår yrkesutøveløse, og i den forbindelse har vi følgende tilbud.

 

Veiledning på din arbeidsplass. Det egner seg for større eller mindre enheter innenfor psykisk helsevern og avhengighet, og som ønsker en ekstern veileder. Det kan f eks. dreie seg om hvordan en skal organisere behandlingen, finne et terapeutisk fokus, velge en felles teoretisk overbygning etc.. Vi kan veilede både enkeltpersoner og grupper. Det er også mulig å få slik veiledning i våre lokaler.

 

Våre spesialfelt når det gjelder veiledning er utredning og diagnostikk av personlighetsproblemer, mentaliseringsbasert psykoterapi, behandling av personlighetsforstyrrelser generelt, emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse, utarbeidelse av kasusformulering og gruppeterapi.

 

Vi tilbyr også veiledning til psykologer i spesialisering.

 

Ta kontakt, så finner vi ut av hva slags veiledningsbehov du/dere har.

 

Kontakt

Besøksadresse: Trondheimsveien 2 J, (Inngang fra Herslebs gate)

Postadresse: Falsens gate 16A, 0556 OSLO

E-post: post@akerselvapsykologene.no

Tlf: (+47) 93493034

Akerselvapsykologene AS